У столичному хостелі зарізали людину: вбивцею виявився колишній працівник СБУ (ФОТО)

Вбивця сам прийшов у поліцію і зізнався у скоєному

Персонал хостелу, розташований у Шевченківському районі столиці, виявив свого відвідувача мертвим в одній із кімнат. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва у Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення від адміністратора хостелу на вулиці Жилянській про виявлення трупа у номері. На тілі загиблого було багато ножових поранень. На місце негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управління поліції, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

Було встановлено, що раніше у цьому номері оселився загиблий разом зі своїм знайомим. Вночі між ним стався конфлікт, під час якого зловмисник завдав ударів ножем товаришу та втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Судово-медичний експерт виявив на тілі загиблого 47 ножових поранень.

picture

Незабаром поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка. Однак, як повідомляють у пресслужбі Держбюро розслідувань, наступного дня після того, що сталося на прийом до слідчого в Державному бюро розслідувань, прийшов невідомий чоловік і зізнався у вбивстві в хостелі.

Він розповів, що був колишнім співробітником Служби безпеки України. За словами чоловіка, нещодавно до нього звернувся знайомий, який пропонував допомогти з організацією терористичних актів у столиці. Однак він відмовився від пропозиції та його знайомий спробував його "ліквідувати" після відмови. Між ними сталася сварка, яка переросла у бійку. В результаті "вербувальнику" було завдано ножових поранень, від яких він помер на місці події.

Той, хто зізнався у скоєнні вбивства, додав, що відразу після того, що сталося, він поїхав до колишніх колег у СБУ, але його розповів не сприйняли серйозно. Тоді він вирішив повідомити про це ДБР.

За результатами оперативного виїзду на місце можливої події виявилось, що громадянин говорив правду про вбивство. Чоловіка передано слідчо-оперативній групі Шевченківського управління поліції ГУНП у Києві.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині чоловіка жорстоко вбили за борги. Про те, що сталося в поліцію, заявила сусідка загиблого. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Стрільцем був 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за крадіжки, пограбування та незаконне поводження зі зброєю. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися