У Києві до відділення пошти приїхала поліція та кінологи: що сталося

Правоохоронці обгородили місце події та забезпечили недопущення на територію сторонніх осіб

Співробітниця поштового відділення на вулиці Георгія Кірпи виявила у посилці вибухонебезпечний предмет. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Києва.

Сьогодні, 10 листопада, на лінію "102" надійшло повідомлення від робітниці пошти про те, що під час перевірки посилок на рентген-контроль вона виявила предмет, схожий на гранату.

Незабаром за вказаною заявницею адресою прибули правоохоронці, вибухотехніки, а також кінологи. Правоохоронці негайно обгородили місце події та забезпечили недопущення на територію сторонніх осіб.

У пресслужбі зазначили, що після завершення перевірки підозрілого предмета відповідними службами було встановлено, що він не є небезпечним. Жодних вибухонебезпечних речовин виявлено не було.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у "Борисполі" затримали громадянина Китаю. Чоловіка розшукували за корупцію та посадові злочини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві з квартири 61-річного чоловіка врятували полонянку. на вулиці до постраждалої підійшов 61-річний чоловік і попросив допомоги — занести додому сумку, на що вона погодилася. Однак зайшовши до квартири пенсіонер заштовхав дівчину до кімнати та замкнув двері до квартири на замок. Дівчині вдалося самостійно викликати поліцію. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися