У столиці горіла СТО: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди постраждала одна людина

У Голосіївському районі столиці сталася пожежа на станції технічного обслуговування. Про це повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України у Києві у Facebook.

За словами джерела, пізно увечері 10 листопада на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу на СТО, що розташована на вулиці Бойчука,45. На місце події було направлено пожежників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах виник у 2-поверховій будівлі СТО. У ході гасіння пожежі від дії високих температур сталося руйнування конструкцій даху, де зберігали шини. Співробітники ДСНС провели розбирання та проливку конструкцій даху.

Загалом на ліквідацію спалаху рятувальникам знадобилося 53 хвилини. Зазначається, що також було організовано прокладання додаткових магістральних ліній та організовано підвезення води до місця, де сталася пожежа.

picture

Повідомляється, що внаслідок пригоди постраждала одна людина. Медики госпіталізували чоловіка з ознаками отруєння продуктами горіння та опіками обличчя 25%.

Причина пожежі наразі залишається невідомою. Обставини події встановлюють правоохоронці.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві у багатоповерховому будинку сталася пожежа. Рятувальники евакуювали 20 людей. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині в будівлі школи сталася пожежа. У самій будівлі було пошкоджено частину холу, а також вогонь зачепив деякі кабінети на першому поверсі школи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися