У контактному зоопарку Києва сталася пожежа: Фото з місця події

На щастя, жертв та постраждалих немає

На території парку "Совки" вогонь охопив кілька будівель. Персонал говорить про навмисний підпал. Про це повідомляє видання Новини. Live.

За словами джерела, помітивши вогонь, співробітники зоопарку та випадкові свідки пригоди одразу кинулися рятувати тварин. Вони перенесли клітки з кроликами та відвели убік віслюка. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

picture

Персонал розповідає, що пожежа – не випадковість. Співробітники зазначають, що двоє молодих людей підпалили сіно, яке миттєво спалахнуло. Внаслідок цього вогонь поширився на кілька будівель. На місце подій було викликано правоохоронців, а також пожежників.

picture

У пресслужбі ДСНС Києва розповіли, що сьогодні 11 листопада, приблизно о 14:00 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у Святошинському районі на вул. Жмеринській, на території парку "Совки" горить будівля. До місця події були одразу направлені найближчі пожежно-рятувальні підрозділи, повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України у Києві у Facebook.

Через 17 хвилин спалах був повністю ліквідований. Внаслідок пожежі повністю вигоріли кілька приміщень на території парку.

Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа на станції технічного обслуговування. Внаслідок події постраждала одна людина. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині в будівлі школи сталася пожежа. У самій будівлі було пошкоджено частину холу, а також вогонь зачепив деякі кабінети на першому поверсі школи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися