Вийшов з дому і не повернувся: на Київщині зник чоловік, який страждає на епілепсію (ФОТО)

Зниклого розшукують третю добу

У місті Березань, що у Броварському районі Київської області, безвісти пропав 48-річний Радькевич Микола Анатолійович. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Київ" у Facebook.

За інформацією джерела, 9 листопада о 14:20 Микола Радькевич вийшов з дому, але назад так і не повернувся. Родичі забили на сполох і почали пошуки зниклого. Зазначається, що зниклий страждає на епілепсію і потребує медичної допомоги. Також чоловік може мати проблеми з пам'яттю.

Прикмети: зріст приблизно 175 см, середньої статури, коротке темне волосся.

Особливі прикмети: має шрам за вухом після операції.

У день зникнення був одягнений: темно-сіра шкіряна куртка, темно-синя шапка, джинси.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування Миколи Радькевича, просять повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві розшукують військовослужбовця. Чоловік вийшов із військового шпиталю, який розташований у Печерському районі столиці по вулиці Госпітальна, та не повернувся додому. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися