У Києві на Жилянській прогримів потужний вибух

В бік НСК "Олімпійський" утворився затор, через вибух

Сьогодні у центрі Києва, неподалік перехрестя вулиць Жилянської та Антоновича прогримів потужний вибух. Від нього затремтіли вікна в сусідніх офісах. На вулицю вибігли перелякані люди. Багато хто подумав, що вибухнула граната чи впала бетонна плита з сусіднього будівництва. Але, виявилося, що сталося ДТП.

Повідомляється, що перед світлофором від бетономішалки відлетів повітряний фільтр і металева кришка вагою в кілограмів 10. Все це пролетіло метрів три-чотири, падаючи, запчастини трохи зачепили легковий автомобіль Smart, за кермом якого перебувала дівчина.

За словами водія бетономішалки, його автомобілю 13 років. У надзвичайній події ніхто не постраждав. На даний момент обидва водії чекають приїзду патрульної поліції. В бік НСК "Олімпійський" утворилася пробка.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Києвом спалахнула пожежа: є жертва. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 50-річного господаря оселі.  На місці працювали 6 рятувальників і 2 одиниці спецтехніки. Що стало причиною загоряння, з'ясовують фахівці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися