У Київській області з палаючої п'ятиповерхівки евакуювали 20 людей: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У селі Білогородка, що у Бучанському районі Києва, у п'ятиповерховому будинку сталася пожежа. Про це повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України у Київській області у Facebook.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ювілейній горить п'ятиповерхівка. На місце події було направлено рятувальників 62-ї, 33-ї, 34-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що горить квартира на другому поверсі 5-поверхового будинку. Під час гасіння пожежі на безпечну відстань було виведено 20 людей.

picture

Через 15 хвилин спалах був повністю ліквідований. Під час гасіння пожежі залучалося 4 одиниці техніки та 18 осіб особового складу.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Причина пожежі поки що залишається невідомою. Подробиці встановлюються.

У пресслужбі опублікували фотографії із місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа на станції технічного обслуговування. Внаслідок події постраждала одна людина. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині в будівлі школи сталася пожежа. У самій будівлі було пошкоджено частину холу, а також вогонь зачепив деякі кабінети на першому поверсі школи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися