У “Київавтодорі” пояснили, що падало з мосту Патона

У воду мосту впали речі безпритульних.

Днями у  мережі показали плачевний стан мосту Патона між лівим та правим берегом столиці, на відео можна помітити, як з мосту буквально сипляться каміння.

Як пояснили виданню Сьогодні у комунальному підприємстві "Укравтодор" обвалу каміння не було. А запис відео не свіжий – йому кілька днів чи, може, й тижнів.

Зазначається, що співробітники  КП “Київавтодорміст” встановили , що у воду мосту впали речі безпритульних. Вони живуть під мостом Патона на теплотрасі. Конструкції від мосту Патона у воду не падали.

Зазначається, що співробітники КП “Київавтодорміст” регулярно просять безпритульних піти зі шляхопроводу.

Влітку під мостом Патона проживало кілька безпритульних, які облаштували там навіть  маленьке містечко. Потім перебрались на теплотрасу.

Як писали "Коментарі", в Києві з’являться ще мости з підсвіткою.  Як показала практика,  декоративна підсвітка  покращує зовнішній вигляд столиці в цілому, а також покращує настрій мешканців.
Колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв зазначив, що скоро підсвітку отримає Північний міст. Зокрема, вже розроблена візуалізація.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися