В Києві стане більше мостів з декоративною підсвіткою

За останні два роки підсвітка з’явилася на багатьох об’єктах столиці

В Києві з’являться ще мости з підсвіткою.  Як показала практика,  декоративна підсвітка  покращує зовнішній вигляд столиці в цілому, а також покращує настрій мешканців.

picture

Колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв зазначив, що скоро підсвітку отримає Північний міст. Зокрема, вже розроблена візуалізація.

picture

Він нагадав, що за останні два роки підсвітка з’явилася на багатьох об’єктах столиці, зокрема на шляхопроводі на Петрівці, Борщагівському та Індустріальному шляхопроводі, пішохідному на Гетьмана, мостах через Русанівську протоку та Подільсько-Воскресенському мосту.

Не можна не згадати художнє освітлення Пішохідного мосту на Труханів острів, а також мости "Скляний", "Закоханих", Південний та Венеціанський.

Як писали "Кометарі", на трасі Бориспіль-Маріуполь у Кременчуці Полтавської області л з будівництва нового мосту через річку.

Відомо, що розпочалися активні роботи із занурення труб для лівого пілона на мосту – це є першим етапом активного будівництва. Для одного пілона необхідно встановити 40 труб. Наступна партія вже прямує до Кременчука з Херсона, а ще одна сьогодні перебуває в акваторії Чорного моря, прямуючи з Туреччини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися