Камені сипляться у воду: у Києві показали жахливий стан мосту Патона (Відео)

У мережі показали жахливий стан мосту Патона, з якого сипляться каміння

У мережі показали плачевний стан мосту Патона між лівим та правим берегом столиці, на відео можна помітити, як з мосту буквально сипляться каміння. Про це повідомили на Telegram-каналі "Великий Київ".

Під час відеозйомки з мосту Патона до Дніпра почали летіти камені та шматки граніту. Міст Патона був введений в експлуатацію 5 листопада 1953 року, переправа давно потребує капітального ремонту, проте нині міст уже перебуває у критичному стані.

Нагадаємо, що а автомобільне сполучення на Подільському мосту буде відкрито лише наступного року, а не до кінця цього року, як планували. За його словами, один із з'їздів із Подільського мосту буде готовий лише навесні наступного року. Такі дані озвучили меру Києва під час наради підрядники будівництва споруди. Перший з'їзд з Подільського мосту має бути відкритим на Русанівських садах.

"Щодо з'їзду на Алішера Навої, це буде після літа. Ви можете уявити - обіцяли одне, а реально ситуація зовсім інша. Кінець літа - початок осені ", - розповів Кличко.

Мер Києва пояснив, що у 2020 році причинами перенесення дати відкриття автомобільного сполучення Подольським мостом стала пандемія коронавірусу. Через карантинні обмеження до Києва не змогли приїхати іноземні фахівці, які мають займатися закріпленням вант на споруді. Тому терміни відкриття Подільського мосту зрушили на рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.


Джерело: https://t.me/big_kyiv/7008


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися