Жінка отруїла сім'ю з двома дітьми

Жінка підлила своїм сусідам миючий засіб в тісто для млинців

У Печерському районі Києва жінка отруїла своїх сусідів. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.

За словами сусідів, жінка якимось чином отримала доступ на їх кухню і підлила мийний засіб в тісто для млинців. Все сталося третього серпня: з тіста приготували млинці, після чого чоловік з дружиною та двоє їхніх дітей 3 і 6 років отруїлися. На щастя обійшлося без госпіталізації.

Нагадаємо, інтоксикація побутовою хімією займає провідне місце серед усіх захворювань, пов'язаних з отруєннями. Особливо часто страждають від цього діти до 3-х років. Як відомо, вони дуже цікаві та зміст яскравою, привабливою пляшечки їх нестримно тягне. Мало не додивився і небезпечна речовина у дитини в руках, а там можна і понюхати та спробувати.

Раніше "Коментарі" розповіли про сотні помилкових викликів в "Швидку допомогу" за ніч. Як виявилося, деякі кияни придумують вигадані хвороби або звертаються у швидку з хронічними захворюваннями, які лікуються у сімейного лікаря.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися