В Ірпені на будівництві біля лісу сталася жахлива пожежа (ФОТО)

Стовпи диму видно здалеку від пожежі

В Ірпені на будівельному майданчику біля лісу сталася масштабна пожежа. Світлини з місця події очевидці оприлюднили у соціальній мережі, передають "Коментарі".

За словами місцевих мешканців, пожежа сталася на вулиці Єсеніна. На будівельному майданчику, де зводять багатоповерхівку, загорівся гуртожиток будівельників. Поряд із пожежею — сосновий гай. Стовпи диму видно далеко від місця події.

Офіційної інформації щодо пожежі та чи є постраждалі поки що немає. Причини загоряння також невідомі. Проте очевидці кажуть, що нібито пожежу локалізовано. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у ресторані на воді. У затоці річки Дніпро у районі Гідропарку загорівся однопалубний плавучий ресторан. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Нагадаємо, у Києві повністю згорів ресторан Mamamia. Пожежа сталася на проспекті Перемоги. Вогонь охопив усю будівлю, пожежники оперативно прибули до місця подій, проте не встигли врятувати заклад. Внаслідок пожежі знищено приміщення кухні, холодильники та кухонне обладнання.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися