На трасі "Київ — Одеса" через ДТП ускладнено рух транспорту

Водіїв попередили у поліції

На трасі "Київ — Одеса" через ДТП ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на 42-му кілометрі траси "Київ — Одеса". На автодорозі зіткнулися вантажівка MAN та легковий автомобіль Mercedes-Benz. Внаслідок ДТП є постраждалі. Подробиці аварії поки що невідомі. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

У Патрульній поліції Київської області просять водіїв врахувати інформацію про ДТП та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей. Через аварію тимчасово ускладнено рух транспорту по трасі "Київ — Одеса" в напрямку столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у Святошинському районі Києва. ДТП трапилася на проспекті Перемоги. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, під час чого його збив автомобіль "Мерседес". Внаслідок аварії пішохід помер від отриманих травм на місці ДТП.

Нагадаємо, під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися