Страждає втрата пам'яті: у столиці два місяці розшукують зниклого чоловіка (ФОТО)

Чоловік потребує медичної допомоги

У вересні поточного року у Києві безвісти зник 69-річний Любішкін Іван, який мешкає у Дарницькому районі. Востаннє він виходив на зв'язок на початку вересня. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Київ" у Facebook.

За інформацією джерела, 4 вересня приблизно о 19:00 Любішкін востаннє вийшов на зв'язок зі своїми рідними. З того часу ніхто не знає про його місцеперебування. Зазначається, що чоловік страждає на втрату пам'яті та потребує допомоги медиків.

Прикмети: зріст 10 см, худорлявої статури, блакитні очі, темне волосся, зачесане назад, носить вуса.

Особливі прикмети: татуювання на грудях "А".

У день зникнення був одягнений: темна джинсова куртка, сині джинси, сумка через плече (у ній документи та телефон).

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Івана Любішкіна, просять повідомити за телефоном 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області зник чоловік, який страждає на епілепсію. Родичі не можуть розшукати зниклого на тиждень. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися