У Києві на пожежі загинула літня жінка

Горіла одна з квартир житлового будинку

У Солом'янському районі Києва сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу столичним рятувальникам повідомили сьогодні, 15 листопада, опівдні. На вулиці Михайла Донця, 13 загорівся багатоквартирний будинок. Пожежа сталася в одній з квартир на другому поверсі.

Рятувальники приступили до гасіння пожежі. Вогонь гасили п’ятнадцять рятувальників та чотири одиниці спецтехніки. Приборкати вогонь на площі 15 квадратних метри вдалося за пів години. Під час ліквідації пожежі працівники ДСНС знайшли тіло жінки 1940 року народження.

Причини надзвичайної ситуації поки що невідомі. Обставини загибелі літньої жінки та чому виникла пожежа встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися