У Києві горіли ресторан та багатоповерхівка, в Ірпені — ангар (ФОТО)

Подробиці кількох пожеж розповіли у ДСНС

У двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Подільському районі столиці горіла будівля ресторану "Гніздо". Двоповерховий заклад розташований у центрі Києва на Андріївському узвозі. Вогонь виник на даху на площі 15 квадратних метрів, згодом площа пожежі склала 50 квадратних метрів. Ліквідували пожежу 20 працівників ДСНС та п’ять одиниць спецтехніки. Наразі пожежа локалізована. Жертв і постраждалих немає.

Ще одна пожежа сталася в Оболонському районі Києва. На Мінському масиві горіла багатоповерхівка. Пожежа виникла у 23-поверховому житловому будинку по вулиці Макіївська, 8. Горіла одна з квартир. Рятувальники евакуювали десятеро людей та менш ніж за годину загасили пожежу. З вогнем боролись 25 працівників ДСНС та шість одиниць спецтехники. Обійшлося без постраждалих.

Окрім того, в ДСНС повідомили про масштабну пожежу, яка сталася в Ірпені. Тут на будівельному майданчику горів металевий ангар, де жили будівельники. Вогонь розповсюдився на площу 500 квадратних метрів. Ліквідувати пожежу вдалося за 2,5 години. Жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. 

Нагадаємо, у Києві повністю згорів ресторан Mamamia. Пожежа сталася на проспекті Перемоги. Вогонь охопив усю будівлю, пожежники оперативно прибули до місця подій, проте не встигли врятувати заклад. 

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися