"Працівники пенсійного фонду" обдурили київських пенсіонерів на понад 2 млн грн

"Здрастуйте, я представник пенсійного фонду" - ось так і починалося вже розкрите розлучення на більш ніж 2 млн гривень, до якого потрапили українські пенсіонери.

Нещодавно правоохоронцями було розкрито угруповання, яке займалося обдзвоненням київських пенсіонерів та обманом їх на суму, яка перевищила 2 мільйони гривень загалом.

Повідомляється, що підозрювані отримають позбавлення волі на строк до 12 років, яке супроводжуватиметься конфіскацією майна.

Досудове розслідування за фактом шахрайства, проведене співробітниками Печерського та Шевченківського управлінь поліції, включило 5 обшуків (усі були санкціоновані) за місцем проживання учасників злочину (все відбувалося в Одеській області).

Правоохоронцями було встановлено той факт, що шахраї представлялися пенсіонерам співробітниками Пенсійного фонду та пропонували їм обмінювати гроші, які нібито були зроблені за старим зразком, таким чином опановуючи фінанси літніх громадян.

Під час обшуку у фігурантів злочину було виявлено купу сувенірних банкнот, списків, що містять адреси жертв, смартфонів та сім-карток, ноутбуків, ювелірних виробів, банківських карток та один пістолет (бойовий), до якого додавались магазини у кількості 2 штук та пабої. Цікаво, що зброю викрали на території луганської області.

Нагадуємо: раніше ми писали про те, що затримали чоловіка, який раніше влаштував стрілянину в столиці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вирус

16 листопада 2021, 19:22

НУ БЕЗ ЛОХА И ЖИЗНЬ ПЛОХА!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися