На Київщині зник підліток: орієнтування (ФОТО)

Пошуки ведуться вже два дні

У селі Здвижівка, що у Бородянському районі Київської області, безвісти зник 17-річний Микита Буханцов. Про це повідомляється на сторінці "Розшук дітей ГУНП у Київській області" у Facebook.

Так, 15 листопада, Микита вийшов зі свого будинку на вулиці Вишневій і не повернувся. Весь цей час підліток не виходить на зв'язок зі своїми рідними. Сім'я зниклого забила на сполох і почала пошуки Микити за участю правоохоронців.

Особливі прикмети: на вигляд 18 років, зріст 180 см, середньої статури, темне коротке волосся, карі очі, овальне обличчя.

У день зникнення був одягнений: червона флісова спортивна кофта з логотипом "КАРРА", спортивні штани чорного кольору, білі кросівки із чорними вставками.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Микити, просять повідомити про це поліцію телефоном "102". Будь-яка деталь може бути важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області зник чоловік, який страждає на епілепсію. Родичі зазначають, що зниклий може мати проблеми з пам'яттю. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися