Киян попереджають про нову шахрайську схему

Городян просять повідомляти про дзвінки шахраїв до поліції

У столиці зафіксовано випадки шахрайства з боку невідомих, які надаються посадовими особами ДПС та вимагають кошти у суб'єктів господарювання. Про це повідомляється на сторінці Державної податкової служби України на офіційній сторінці Facebook.

За словами джерела, шахраї можуть використовувати різні номери телефонів, розрахункові рахунки, картки різних банківських установ та інше. У пресслужбі ДПС України зазначають, що посадові особи Головного управління ДПС у Києві діють виключно в рамках законодавства та не мають жодного відношення до таких дзвінків.

"Закликаємо платників не піддаватися на провокації, бути обачними та у разі отримання такого дзвінка повідомити підрозділи Національної поліції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що житель столиці став жертвою шахраїв і втратив 90 тис. гривень, відправивши поштою товар, який він продає. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині пенсіонерку обдурив майстер з ремонту. Пенсіонерка передала 50 тис. гривень майстру за ремонт покрівлі та закупівлю будівельних матеріалів. Після виконання першої частини робіт чоловік зник. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися