Під Києвом чоловік розстріляв грабіжників, які увірвалися до його будинку

Батько сімейства дуже гостро відреагував на незрозумілий шум і вирішив озброїтися травматичним пістолетом, коли йшов з'ясовувати причину звуків.

Сьогодні вночі чоловік із Крюківщини стріляв у злодіїв, які прокралися до його будинку та вчинили напад на його родину – це було вказано у посту на Фейсбуці Андрія Небітова, начальника обласної поліції.

Як каже чоловік, напад було скоєно незнайомцями у балаклавах, які повалили на підлогу його 41-річну дружину та її доньку. Згодом чоловік взяв травматичний пістолет та пішов на допомогу. Побачивши те, що відбувається, він відкрив вогонь по нападникам. Оцінивши обстановку, правопорушники вирішили врятуватися втечею через двері та вікно, проте господар будинку і тут виявився не промахом: він моментально викликав поліцейський наряд, який також чітко спрацював.

Злочинців шукали зі службовими собаками, а знайти їх вдалося по плямах крові на траві біля паркану. За допомогою вівчарки Некст втікачі були взяті після кілометра погоні.

Злодій, у якого була прострілена нога, виявився уродженцем Туреччини. Коли він потрапив у будинок, господар будинку вистрілив у нього тричі та всі три рази потрапив. Пізніше затримали його соратника-казахстанця.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що на Київщині пограбували храм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вася

18 листопада 2021, 19:54

..." и ее дочку"... А нахрена оно ему надо было? Боевой Алень рискует жизнью ради РСП?! ну-ну

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися