У Київській області у палаючій квартирі виявили труп: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди загинув один із мешканців

У місті Вишневе, що на Київщині, у п'ятиповерховому будинку сталася пожежа. Рятувальники евакуювали людей із палаючого будинку. Одного з мешканців урятувати не вдалося. Про це повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України у Київській області у Facebook.

На лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у п'ятиповерховому будинку на вулиці Першотравневій сталася пожежа. До місця виклику були направлені чергові варти 34-ї та 62-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Вишневе.

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що горить трикімнатна квартира. Водночас мешканців п'ятого поверху негайно евакуювали із будівлі.

picture

Опинившись усередині палаючої квартири, рятувальники виявили в ній чоловіка без ознак життя. Ним виявився власник квартири.

Через майже 30 хвилин спалах був повністю ліквідований. На гасіння залучалося 11 осіб особового складу та 3 одиниці техніки.

Причина пожежі наразі встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині згорів будинок лікаря-інфекціоніста. Внаслідок пожежі було знищено всі особисті речі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Ірпені на будівництві біля лісу сталася жахлива пожежа. Фотографії з місця події очевидці оприлюднили у соціальній мережі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися