Знищено всі речі: на Київщині згорів будинок лікаря-інфекціоніста (ФОТО)

Містян просять допомогти постраждалим одягом

У місті Ірпінь, що на Київщині, сталася пожежа у будинку сім'ї завідувача інфекційного відділення міської поліклініки Олександра Ковальчука. Про це на своїй сторінці повідомила депутат Ірпінської міськради Валентина Кравченко, пише ІTV.

За інформацією джерела, у ніч на 17 листопада, на вулиці Північній, у будинку медика сталося загоряння. Внаслідок пожежі було знищено всі особисті речі.

picture

"Це людина, яка щодня і щохвилини рятує життя людей. Картина дуже сумна та страшна. Будинок згорів повністю з особистими речами", - написала на своїй сторінці депутат.

Також Кравченко зазначила, що наразі постраждала родина отримала тимчасове житло з усіма умовами. Наразі вирішується питання про фінансову допомогу. Водночас депутат закликала городян не залишатись осторонь і також по можливості надати допомогу у вигляді речей.

Необхідні речі: жіноче взуття 38 розмірів; чоловіче взуття 42 розміри (2 особи); жіночий одяг 52 розміри; чоловічий 52-54 розміри; чоловічий 46-48 розмірів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві згорів склад з фурнітурою до пластикових вікон. Пожежу гасили тридцять рятувальників і вісім одиниць спецтехніки. Через півтори години спалах вдалося ліквідувати. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Ірпені на будівництві біля лісу сталася жахлива пожежа. Фотографії з місця події очевидці оприлюднили у соціальній мережі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися