У Києві згорів склад з фурнітурою до пластикових вікон (ФОТО)

Пожежа сталася вночі

У Подільському районі Києва згоріла складська будівля. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Подільському районі Києва близько третьої години ночі сталася пожежа в одноповерховому складі, де зберігали ролети, жалюзі та фурнітуру до металопластикових вікон. Будівля розташована на вулиці Костянтинівська, 74-а.

Вогонь розповсюдився на площу у 300 квадратних метри. Пожежу гасили тридцять рятувальників та вісім одиниць спецтехніки. За півтори години пожежу вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. 

Напередодні у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися