У Києві згоріли склад з шинами та ангар з автомобілями (ФОТО)

Пожежі сталися у двох районах столиці

У Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Дніпровському районі Києва пізно ввечері сталася пожежа в ангарі по рихтуванню автомобілів. Будівля розташована на вулиці Алма-Атинська, 8. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану одноповерхову цегляну будівлю по виробництву меблів. За півтори години пожежу вдалося ліквідувати.

Внаслідок пожежі повністю згоріли ангар та автомобіль Nissan Rogue. У ще одному автомобілі Ford Focus вогнем пошкоджено задню фару, скло та бампер. Окрім того, були частково знищені матеріали для виготовлення меблів, пошкоджена пластикова обшивка будівлі цеху та довелося розібрати 100 квадратних метри дерев'яних та металевих конструкцій будівель.

У Дарницькому районі Києва сьогодні, 16 листопада, вранці сталася пожежа у недіючій будівлі колишньої бойлерної. Вона розташована на вулиці Бориспільська, 37. По прибуттю на місце рятувальники з’ясували, що на площі 300 квадратних метри горять шини та сміття. Ліквідувати пожежу вдалося за годину. Внаслідок обох пожеж жертв та постраждалих немає. Причини виникнення надзвичайних ситуації встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

17 листопада 2021, 21:14

Опа! Майданов больше не будет?..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися