На трасі "Київ — Ржищів" сталися чотири ДТП (ФОТО)

Усі аварії трапились протягом години

На автомобільній трасі "Київ — Ржищів" лише за годину сталися чотири дорожньо-транспортні пригоди. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вранці 19 листопада трасі "Київ — Ржищів" дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Гребені. Через ожеледицю злетів у кювет автомобіль Mitsubishi. Слідом за ним їхав автомобіль Lada Priora. Ця автівка врізалась в дерево. В ДТП постраждав 34-річний водій. Постраждалого госпіталізували до Київської обласної клінічної лікарні. Медики підозрюють, що у чоловіка пошкодження хребта.

Через декілька хвилин після цих двох аварій з дороги "Київ — Ржищів" злетів автомобіль Peugeоt. Через деякий час повз цю ділянку траси проїжджав мікроавтобус Toyota. Він зіткнувся з Lada Priora, водій якої раніше потрапив в ДТП та був госпіталізований. Правоохоронці повідомили, що інші учасники аварій отримали синці та забої.

Явних ознак алкогольного сп’яніння у учасників ДТП не помітили. На місці аварій працюють патрульні. У поліції Київської області просять водіїв звертати увагу на погодні умови, дотримуватися правил дорожнього руху та бути обачними.

Окрім того, у Київській області сталася масштабна ДТП біля села Бзова під Броварами. Два вантажних автомобіля врізалися в автозаправну станцію. На місці ДТП працювали рятувальники.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області повідомили, що зіткнулися дві вантажівки Man та Renault. ДТП сталася, коли Renault заправлявся на АЗС. Внаслідок аварії водій одного з автомобілів опинився заблокованим між металевими конструкціями вантажівки та заправною колонкою. Працівники ДСНС деблокували постраждалого та передали його медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися