У Києві чоловік пилкою розчленував тіло свого знайомого у ванній: подробиці події (ВІДЕО)

Злочинцеві загрожує до 15 років ув'язнення

У столиці було затримано підозрюваного у вбивстві та розчленуванні людини. Слідчі готують клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Києва.


Підозрюваного вдалося затримати в Дарницькому районі Києва лише через кілька годин після того, як місцеві в поліцію повідомили про виявлення частин людського тіла в сміттєвому контейнері. І виявився 32-річний житель іншої області.

Було встановлено, що між затриманим та загиблим стався конфлікт під час застілля. Внаслідок цього підозрюваний убив свого 42-річного товариша, у якого він перебував у гостях.


Наступної доби злочинець жив у будинку разом із трупом знайомого. Потім вирішив позбавитися тіла і придбав ручну пилку по металу. У ванній чоловік розчленував тіло загиблого і викинув ноги, загорнуті в пакет, у бак для сміття, що розташований біля сусіднього будинку.

За скоєний злочин затриманому загрожує до 15 років ув'язнення.

городяни знайшли у сміттєвому баку пакет, у якому знаходилися людські ноги. Про страшну знахідку одразу було повідомлено у поліцію. Протягом кількох годин підозрюваного затримали.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині чоловік жорстоко вбив власну матір, розчленувавши її тіло. Поки жінка ще перебувала у свідомості, він відрізав їй голову, дістав серце, легені та ребро та аніс 17 ударів по тулубу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также