У Києві виявили частини людського тіла у сміттєвому баку: Фото з місця події

У ЗМІ повідомляють, що вбивцю вже затримано

У Печерському районі столиці виявили моторошну знахідку в одному зі сміттєвих баків — частини тіла невідомого чоловіка. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва у Facebook.

За інформацією джерела, увечері 18 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в контейнері для сміття на бульварі Дружби Народів знайшли розчленований труп. На місце події виїхали патрульні, кінологи, судмедексперти та слідчо-оперативні групи.

Як повідомляє "Київ Оперативний", городяни випадково натрапили у сміттєвому баку на пакет, у якому знаходилися людські ноги та повідомили про страшну знахідку правоохоронцям.

picture

Також зазначається, що через кілька годин особу передбачуваного вбивці було встановлено. Ним виявився уродженець Горлівки, 1989 року народження. А ближче до ночі, за словами ЗМІ, його затримали у Дарницькому районі Києва.

Зазначимо, що правоохоронці поки що не прокоментували інформацію про затримання вбивці.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що під Києвом чоловік розстріляв грабіжників, які увірвалися до нього до будинку. Як каже чоловік, напад було скоєно незнайомцями у балаклавах, які повалили на підлогу його 41-річну дружину та її доньку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині чоловік жорстоко вбив власну матір, розчленувавши її тіло. Поки жінка ще перебувала у свідомості, він відрізав їй голову, дістав серце, легені та ребро та аніс 17 ударів по тулубу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися