Приїхало шість екіпажів поліції: у Києві роми влаштували масову бійку у клубі (Відео)

У столичному клубі Екскалібур п'яні роми влаштували масову бійку, приїхало шість екіпажів поліції

У Дніпровському районі української столиці нетверезі роми влаштували масову бійку у нічному клубі "Екскалібур" на вулиці Андрія Малишка, 2. На місце прибули шість нарядів поліції. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що у нічному клубі кілька людей відпочивали разом, проте один із них сильно перебрав з алкоголем і почав кидатися на людей. Охорона вивела його із закладу, проте за годину він повернувся з друзями та влаштував масову бійку на очах в інших відвідувачів. На місце подій прибуло шість екіпажів поліції, проте правоохоронці забрали лише "найкрикливішого".

Нагадаємо, що влітку у Голосіївському районі Києва біля кафе сталася масова бійка зі стріляниною, є постраждалі. За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася увечері 12 серпня біля кафе на вулиці Маршала Конєва. У бійці брали участь дві компанії чоловіків. Один з учасників інциденту розпочав хаотичну стрілянину. На місці події його затримали правоохоронці разом з опонентом, який під час бійки отримав травми. Проте постраждалий від госпіталізації та написання заяви до поліції відмовився.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Голосіївського управління поліції Петро Белаш, людина, яка вчинила стрілянину, була в стані алкогольного сп'яніння і не змогла пояснити свої дії. На місці події правоохоронці вилучили 14 гільз для травматичної зброї, магазин від пістолета та патрони.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися