У Києві горіла офісна будівля: ФОТО з місця події

Будівля горіла протягом майже трьох годин

Рано-вранці у триповерховій офісній будівлі, що в Дарницькому районі столиці, сталася пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

За словами джерела, 23 листопада приблизно о 4:40 на лінію "101" надійшов виклик про те, що у будівлі на вулиці Колекторна, 3 сталося загоряння. На місце виклику було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що горить мансардний поверх офісної будівлі. Через 40 хвилин, о 7:35, пожежа була повністю ліквідована.

У пресслужбі зазначили, що гасіння пожежі ускладнювалося тим, що перекриття будівлі дерев'яне, і це сприяло швидкому розповсюдженню вогню.

picture

У роботі було залучено 14 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 55 осіб особового складу.

На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці на заводі на робочому місці загинули двоє працівників. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Нивках із пожежі у новобудові евакуювали десятки людей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися