На столичному заводі загинули двоє співробітників: подробиці трагедії (ФОТО)

За фактом пригоди ведеться службове розслідування

У столиці на заводі "ЕМКО", що у Солом'янському районі міста, сталася трагедія — на робочому місці загинули двоє працівників. Про це повідомляється на сторінці "КАРС "Київська служба порятунку" у Facebook.

За інформацією джерела, учора, 19 листопада, під час виконання монтажних робіт на двох працівників підприємства впав верстат, що важить кілька тонн. Внаслідок отриманих травм обоє постраждалих померли на місці події.

Незабаром на місце надзвичайної ситуації прибули правоохоронці, оперативні підрозділи КАРС "Київська служба порятунку", а також співробітники ДСНС.

Рятувальники дістали тіла загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів. Щілина між верстатом і підлогою була приблизно п'ять сантиметрів, тому ця робота зайняла приблизно годину.

Повідомляється, що трагедія сталася внаслідок недотримання правил техніки безпеки. На цей момент за фактом пригоди ведеться службове розслідування.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві від інсульту помер народний артист України Мухарський. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві померла 73-річна модель Олена Волк. В одному з інтерв'ю жінка говорила, що за здоров'я ніколи не переживала, адже мала хорошу генетику і практично ніколи не хворіла. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися