На Нивках з пожежі у новобудові евакуювали десятки людей (ФОТО)

Горіли кілька поверхів багатоповерхового житлового будинку

В Святошинському районі Києва сталася масштабна пожежа у багатоповерховому житловому будинку "Нивки парк". Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, вранці 22 листопада загорілися електрощитові у шістнадцятиповерховому житловому комплексі "Нивки парк". Загоряння сталося з п’ятого по шістнадцятий поверхи. Багатоповерхівка розташована на проспекті Перемоги, 67-А.

Через пожежу рятувальникам довелося евакуювати з будівлі та ліфту три десятка мешканців та немовля. Працівники ДСНС також перевіряли квартири на наявність людей. Вогонь гасили 35 рятувальників та 11 одиниць спецтехніки. Пожежу вдалося ліквідувати за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Окрім того, в Оболонському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Вранці 22 листопада загорілася одна з квартир на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа сталася на вулиці Маршала Тимошенка, 1. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Окрім того, у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту. 

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва сталася пожежа в металевому вагончику, загинула жінка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися