У Києві біля траси вщент згорів вагончик, є жертви

Рятувальники знайшли тіло жінки

У Солом’янському районі Києва сталася пожежа в металевому вагончику. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Солом’янському районі Києва ввечері 21 листопада загорівся металевий вагончик. Споруда розташована на вулиці Скіфська, 10 біля проїжджої частини дороги.

Вогонь розповсюдився на споруду площею 2 на 4 метри. Пожежу гасили десять рятувальників та дві одиниці спецтехніки. За пів години пожежу вдалося ліквідувати, проте вагончик згорів повністю. Під час гасіння пожежі у споруді знайшли тіло загиблої жінки. Обставини смерті та причин виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Окрім того, у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися