У Києві на Оболоні горіла багатоповерхівка (ФОТО)

Подробиці розповіли у ДСНС столиці

В Оболонському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на Оболоні вранці 22 листопада загорілася одна з квартир на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа сталася на вулиці Маршала Тимошенка, 1. Рятувальників викликала власниця квартири, як тільки відчула запах горілого. Жінка самостійно залишила помешкання.

Вогонь розповсюдився на площу 18 квадратних метри. Пожежу гасили шістнадцять рятувальників та чотири одиниці спецтехніки. Менш ніж за пів години пожежу вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Окрім того, у ДСНС Києва розповіли про постраждалих у ДТП на Бориспільській трасі. Тут рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі, який зіткнувся з бензовозом. За даними відомства, в аварії постраждали водій та пасажир автомобіля Ford. Їх госпіталізували. У водія діагностували забиття грудної клітини та травму голови, а у пасажира — черепно-мозкову травму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Окрім того, у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту. 

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва сталася пожежа в металевому вагончику, загинула жінка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися