У Київській області за загадкових обставин зникла молода дівчина

Напередодні зникнення дівчина написала своєму чоловікові повідомлення про суїцид

У місті Переяслав, що на Київщині, зникла дівчина 1995 року народження. Про зникнення в поліцію заявив її чоловік, з яким у них зараз триває процес розлучення, повідомляє видання "Інформатор".

23 листопада до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1995 року народження про те, що його дружина безвісти зникла, напередодні написавши йому повідомлення про суїцид. Хлопець зазначив, що зникла страждає на біполярні розлади. 

Правоохоронці прибули за вказаною заявником адресою, однак у квартиру дівчини потрапити не змогли, оскільки двері ніхто так і не відчинив. Провівши розмову із сусідами, поліцейські дізналися, що дівчину вони не бачили вже дві доби.

Заявник повідомив поліції, що під час останньої телефонної розмови з дружиною він дізнався, що вона їде потягом. Однак куди саме вона прямувала, дівчина не сказала.

Також чоловік зниклої уточнив, що раніше дружина навмисне різала собі руки. Тому цього разу він припустив, що з дівчиною справді могло щось статися з огляду на отримане від неї повідомлення суїцидального характеру.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що дорогою з Глевахи до Києва безвісти зник чоловік. Більше тижня він не виходить на зв'язок із своєю родиною. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник 29-річний чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися