На підприємстві "Київхліб" зафіксували спалах коронавируса

Один з цехів "Київхліба" закрили, хворих відправили на самоізоляцію

Епідемія коронавірусу в Києві не відступає. Не так давно портал "Коментарі" писав, що в столиці збільшується кількість хворих дітей. Тепер  хвороба торкнулася співробітників підприємства "Київхліб". Про це повідомляють київська влада.

Так, через спалах коронавірусу закрили на карантин цех-пекарню підприємства "Київхліб". Всього захворіло 37 осіб зі штату підприємства.

"Про те, як поширюється хвороба і де в Києві зафіксували нові спалахи вірусу. Зокрема, на підприємстві "Київхліб". Спочатку троє працівників пекарні № 8 звернулися до лікарів із симптомами коронавірусу. Тести підтвердили у них COVID-19. Після цього обстежили та протестували весь колектив - 77 працівників. 37 людей опинилися інфікованими", - сказав мер Кличко.

Після закриття цеху в ньому проводять посилену дезінфекцію. Хворих співробітників і контактують з ними осіб відправили на самоізолояцію.

Як повідомляв портал "Коментарі, в Києві найтриваліше стаціонарне лікування коронавірусу зайняло 41 день. При тому, що в середньому одужання від коронавірусу в середньому триває від 13 до 22 днів. Від контакту з вірусом до появи симптомів може пройти від 2 до 14 днів, в середньому - 5.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися