У Києві "міський божевільний" дає ляпаси жінкам на вулиці

У Русанівці бездомний чоловік дав ляпас дівчинці-підлітку: свідчення очевидців.

Сьогодні свідок цієї події написала про неї у групі на Фейсбуці "NEW Русанівка". За її словами, сьогодні, 24 листопада, дивного вигляду чоловік дав ляпас дівчинці-підлітку, яка спокійно йшла дорогою в протилежному чоловіку напрямі. нападник просо наблизився до дівчини років 14-16, вдарив її по обличчю та пішов далі. Коли очевидиця підбігла до жертви і запитала, чи все гаразд і чи знає вона цього чоловіка, та відповіла, що бачить його вперше.

Однак, як виявилося згодом, цей випадок був не першим. Багато жінок відгукнулися у коментарях, що таке трапилося і з ними, проте на багатьох він просто замахувався, а не бив. Але є і жахливіші випадки: наприклад, одну з постраждалих нелюд схопив за волосся і шпурнув на рейки неподалік цвинтаря домашніх тварин.

Також жінки у коментарях зазначають, що чоловік, ймовірно, безпритульний і не в своєму розумі, а зустріти його можна на вулиці Вифлеємській. Крім того, "міський божевільний" має слабкість до прогулянок вздовж місця поховання тварин, біля залізниці та гаражів.

Нагадаємо: раніше у Києві таксист напав на блогерку Мінюкову.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Прохожий

24 листопада 2021, 19:06

Мужчинам пора немного подежурить. И отпинать как следует "больного".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися