Вулицю Стеценка відремонтують за 2,5 млрд гривень

Тендер виграла турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл»

На сайті "Прозорро" оголосили тендер на реконструкцію вулиці Стеценка у Києві. Так, планується прибрати круговий рух на перехресті вулиць Туполєва та Щербаківського.

Ремонтуватимуть ділянку дороги від проспекту Палладіна до Міжнародної площі. Замовник - Дирекція з будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва. На реконструкцію планували виділити 2,8 млрд. гривень.

Тендер виграла турецька компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл", яка запропонувала ремонт за 2,5 млрд гривень.

Реконструкція проходитиме у три етапи. Буде прокладено нові дороги та комунікації, проведуть освітлення. Будуть замінені світлофори, автобусні знаки та зупинки. Також планують прокласти велодоріжку, широкі тротуари, озеленення.

Як писали "Коментарі", у Києві продовжуються ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Нове відео реконструкції трамвайних колій, зняте з висоти пташиного польоту за день до першого снігу у столиці, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамваю проводяться на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут швидкісного трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися