До Києва з Ірану під виглядом цегли перевезли героїн на мільярд гривень

Правоохоронці встановили організатора угруповання

Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України в Києві вилучив рекордну кількість наркотиків на суму "по чорному ринку" на мільярд гривень. Героїн замаскували під цеглу та перевозили з Ірану до Києва та інших міст Європи. Про це повідомляє "Інформатор".

Так, було викрито транснаціональне злочинне угруповання, члени якого займалися контрабандою героїну з Ірану, через територію Вірменії, Грузії в Україну та країни Європейського Союзу. Правоохоронці встановили організатора угруповання. Ним виявився громадянин Туреччини. Також було викрито осіб, які організують один із каналів з контрабанди наркотичних засобів в Україну.

Героїн перевозили вантажними автомобілями під виглядом цегли. У ході слідчих дій на території складу у Києві виявили та вилучили 1159 брикетів із героїном загальною вагою 368 кілограмів 150 грамів.

Вартість товару за цінами чорного ринку становить понад 1 млрд гривень.

Як писали "Коментарі", київські митники вилучили партію електронних цигарок та цукерок, які містять наркотичні речовини.

За даними відомства, заборонені речовини у міжнародному поштовому відправленні унюхав службовий собака Харді. Посилка прямувала з американського штату Флорида до Одеси. У відправленні виявили 54 пакувань картриджів з маслянистою рідиною для електронних сигарет і 27 упаковок жувальних цукерок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися