На Київщині ветеран Другої світової війни став жертвою шахраїв (ФОТО)

Чоловік віддав аферистам 10 тисяч гривень

У місті Біла Церква 98-річний ветеран Другої світової війни замовив через інтернет слуховий апарат, сплатив за нього, але товар так і не отримав. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

За інформацією джерела, чоловік звернувся до поліції та розповів, що замовив вкрай необхідний йому слуховий апарат у Білій Церкві. За нього потерпілий заплатив понад 10 тисяч гривень, проте замовлений товар так і не отримав. Довгий час працівники фірми не виходили на зв'язок із замовником.

Співробітники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили осіб, які обдурили ветерана. Як виявилось, отримавши гроші замовників, фірма закрилася. У результаті, як повідомляється у прес-службі, шахраю повернули ветерану слуховий апарат.

У свою чергу ветеран висловив подяку співробітникам поліції за сумлінне виконання службових обов'язків, оперативність та професіоналізм.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст.190 ККУ (Шахрайство). Наразі правоохоронці встановлюють інших жертв шахраїв.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що шахраї обдурили киянина на 90 тисяч гривень. Чоловік, який трапився на прийом шахраїв, розповів, як працює ця схема. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині пенсіонерку обдурив майстер з ремонту. Пенсіонерка передала 50 тис. гривень майстру за ремонт покрівлі та закупівлю будівельних матеріалів. Після виконання першої частини робіт чоловік зник. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися