У Київській області з COVID заповнено майже 50% ліжок і лікарнях

Щеплення у поєднанні з дотриманням протиепідемічних вимог - єдиний надійний спосіб вберегти своє здоров‘я

У Київській області на стаціонарному лікуванні через коронавірус перебуває  1621 мешканець  - це 47%. Про це повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов.

Крім того, за минулий тиждень госпіталізували чи не найбільшу кількість людей.  З 3363 ліжок, підключених до кисню, вільними лишаються лише близько 52%.

Також Торкунов нагадав, що наразі щеплення у поєднанні з дотриманням протиепідемічних вимог - єдиний надійний спосіб вберегти своє здоров‘я від важких наслідків вірусу.

 Як писали "Коментарі", відомча лікарня "Феофанія" буде відкрита не лише для державних службовців, а й для пересічних громадян з наступного року. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

 За його словами, з 2022 року перейти на фінансування за програмою медичних гарантій мають відомчі лікарні, медичні заклади міністерств та Національної академії наук України. Одна з таких лікарень — "Феофанія", яка зараз підпорядковується Державному управлінню справами, а медичну допомогу у закладі надають держслужбовцям



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися