На Київщині учня роздягли наголо: поліція відкрила провадження

Батьки постраждалого не захотіли писати заяву до поліції.

У Фастівському районі Київської області правоохоронці почали  перевірку факту булінгу у школі. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Нацполіції в Київській області.

В четвер,25 листопада, до начальника служби у справах дітей Боярської міської ради надійшла заява від матері одного із учнів школи села Забір'я. За повідомлення жінки,  учень 9 класу на перерві зайшов до семикласників та роздягнув одного із них догола.  Заяву зареєстрували в полції.

Зазначається, що  батьки постраждалого не захотіли писати заяву до поліції. До правоохоронців звернулась мати іншого учня. За її словами, це не перший подібний випадок у школі.

Директор школи Василь Король стверджує, що булінгу у закладі немає, діти просто так граються. Крім того він обурився, що мати, яка, за його словами, не має відношення до класів, де стався конфлікт, "підняла галас".

У поліції нагадали, що за фізичне або моральне насильство над учасниками освітнього процесу передбачена відповідальність.

Як писали "Коментарі",  у Києві на Поштовій площі група підлітків знущалася і принижувала 12-річну дівчинку, розбиваючи яйця їй об голову і знімаючи весь процес на відео. Дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Мати розкрила подробиці події і назвала причини.

Жінка заявила, що можливою причиною знущання з дочки з боку підлітків став той факт, що раніше дівчинка розповіла їй, що компанія захоплюється поганими звичками, однак конкретно якими, називати не стала. Вона зазначила, що похвалила дочку за таку щирість і сказала, що вона вчинила правильно, адже такі речі гублять життя. Можливо хтось із підлітків дізнався, що вона розповіла про це матері, що і стало причиною конфлікту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися