На Лісовому вирубали зелену зону і поставили величезний кіоск впритул до будинку

Забудовники зламали дерева та демонтували доріжку заради встановлення кіоску.

На Лісовому масиві в Києві впритул до житлового будинку поставили величезний МАФ. Так, на вулиці Миропільська вирубали зелену зону заради встановлення величезного МАФу площею понад 500 кв.м. Про це повідомляє  телеканал "Київ".

МАФ встановили вночі впритул до житлового будинку. До слова, за нормами пожежної безпеки він має розташуватись за вісім метрів від будинку. 

За словами мешканців будинку, забудовники зламали дерева та демонтували доріжку заради встановлення кіоску. 

Як писали "Коментарі", у Києві почали активно зносити незаконні малі архітектурні форми (МАФи), тому що не один рік намагалися допомогти підприємцям працювати легально. Стихійна торгівля у столиці почала активно розвиватися наприкінці 1980-х та у 1990-х роках. "Я пам’ятаю, як у Києві з’являлися нові торгівельні точки. Вони з’являлися для того, щоб у людей з’явилася можливість вступати у ринкові відносини. Ми відходили від славетного Радянського союзу, проходили перехідний період. Людям якось треба було виживати. Треба було якимось чином легалізувати їхні доходи", — сказав Кулеба.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

7 грудня 2021, 08:42

Это не Лесной. Днепровский р-он, северо броварской массив. Возле дома Миропольская 31. Днепровская администрация самая беспридельная! Возле дома Миропольская 35 на прибудинковой территории дла не законных мафа, Миропольская 37, там есть площадка для тенниса, стояли столы их срезали и поставили два гаража. Задаёшь вопрос почему вы здесь? Ответ у нас договорняк с администрацией.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися