Загинуло 10 людей: на Чернігівщині сталася страшна ДТП з маршруткою (Фото)

У Чернігівській області сталася страшна ДТП з маршруткою та вантажівкою

У Чернігівській області сталося страшне ДТП з маршрутним автобусом та вантажним автомобілем, яке забрало життя 10 людей. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що вранці, 7 грудня, біля селища Брусилів Чернігівського району сталося зіткнення вантажного автомобіля та маршрутки "Чернігів-Сосниця". За попередніми даними, у ДТП загинуло 10 людей, також 7 людей отримали травми. Рятувальники на місці надають допомогу постраждалим та деблокують тіла загиблих.

Нагадаємо, що під Києвом сталася смертельна ДТП за участю поліцейського, який перебував за кермом напідпитку. Про це заявили у Київській обласній прокуратурі. За даними слідства, аварія сталася у селищі Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області. Поліцейський був за кермом автомобіля Volkswagen у стані алкогольного сп'яніння. Він проїхав на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем "Таврія". ДТП сталося на перехресті вулиць.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один із пасажирів "Таврії" загинув на місці. Інший постраждалий помер у лікарні. Поліцейському оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, внаслідок чого загинули кілька людей. До суду направили клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування продовжується. ДТП займаються столичні слідчі Державного бюро розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися