Першу дозу COVID-вакцини в Києві отримали понад 11 тисяч підлітків

Дітей віком від 12 років щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer

Станом на понеділок, 6 грудня, у Києві проти коронавірусу були вакциновані 11 383 дитини у віці від 12 до 17 років. Одну дозу отримало майже 7 тисяч дітей, повний курс вакцинації пойшли 4 392 дитини.

До слова,  дітей віком від 12 років щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer/BioNTech — двома дозами по 0,3 мл з інтервалом у 21-28 діб.

Для щеплення дитини віком від 12 років необхідно  надати документи, що підтверджують наявність у неї всіх обов’язкових щеплень згідно з Національним календарем щеплень (форма 063/о).

Якщо дитина не отримала всіх щеплень та не має протипоказань до них, то вона має зробити ці щеплення і після цього матиме можливість вакцинуватися від COVID-19.

Як писали "Коментарі", понад 40 749 киян отримали щеплення від коронавірусу у Центрах надання адміністративних послуг. Вакцину можна було отримати в зручному за місцем проживання ЦНАПі. З початку жовтня мешканці міста можуть вакцинуватися у зручному їм районному ЦНАПі. При цьому, найбільше вакцин зробили у  ЦНАПі Солом’янського району на Повітрофлотському проспекті, 41. Усього за весь період кампанії з вакцинації там вакцинувалося 12 204 киянина, і тільки за листопад — 6540.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися