Понад 40 тис. киян вакцинувалися у ЦНАПах. У яких найбільше

Протягом листопада у ЦНАПах вакцинувалася 26 331 особа, а за весь період - 40 749 мешканців

Понад 40 749 киян отримали щеплення від коронавірусу у Центрах надання адміністративних послуг. Вакцину можна було отримати в зручному за місцем проживання ЦНАПі.

З початку жовтня мешканці міста можуть вакцинуватися у зручному їм районному ЦНАПі. При цьому, найбільше вакцин зробили у ЦНАПі Солом’янського району на Повітрофлотському проспекті, 41. Усього за весь період кампанії з вакцинації там вакцинувалося 12 204 кияни, за листопад — 6540.

Загалом точки вакцинації працюють у Центрах Голосіївського, Дарницького, Деснянського, Печерського, Святошинського, Солом’янського й Оболонського районів.

Протягом листопада у ЦНАПах вакцинувалася 26 331 особа, а за увесь період -  40 749 мешканців.

У Києві вакциновано найбільший відсоток людей серед інших регіонів України. Загалом у столиці здійснено понад три мільйони щеплень.

Як писали "Коментарі", у центрі вакцинації проти COVID-19 у столичній мечеті "Ар-Рахма" відмовилися від вакцини AstraZeneca. Імам-хатиб Ар-Рахма Шейх Хасан Ахатов розповів, чому саме ця вакцина опинилася під забороною. За словами Хасана Ахатова, у складі вакцини AstraZeneca є етиловий спирт. Тому було прийнято рішення залишити лише вакцини Moderna, CoronaVac та PFIZER.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися