У столичному центрі масової вакцинації заборонили одну із вакцин: причини

В наявності в пункті вакцинації залишилися три вакцини

У центрі вакцинації проти COVID-19 у столичній мечеті "Ар-Рахма" відмовилися від вакцини AstraZeneca. Імам-хатиб Ар-Рахма Шейх Хасан Ахатов розповів, чому саме ця вакцина опинилася під забороною, повідомляє "Суспільне".

За словами Хасана Ахатова, у складі вакцини AstraZeneca є етиловий спирт. Тому було прийнято рішення залишити лише вакцини Moderna, CoronaVac та PFIZER.

"З огляду на релігійні особливості ісламу, ми знаємо, що є деякі речовини, які заборонені. Тому у нас є різні вакцини, крім AstraZeneca – у її складі етиловий спирт, тому ми не дозволяємо її використовувати. Інші – є", - повідомив Ахатов.

Зробити вакцинацію можна щодня з 9:00 до 16:00.

Нагадаємо, 23 листопада у Шевченківському районі столиці у мечеті Ар-Рахма відкрився центр вакцинації населення проти COVID-19. Вакцинацію зможуть зробити громадяни віком від 18 років, а також підлітки віком від 12 років, якщо у них є всі необхідні щеплення згідно з профілактичним календарем. При собі необхідно мати такі документи: паспорт та ідентифікаційний номер платника податків.

picture

Фото: "Суспільне"

Раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що 22 листопада у Дарницькому районі Києва відкрився пункт вакцинації від коронавірусу на території торговельного центру "Ашан". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у торговельно-розважальному центрі "Ocean Plaza", що розташований у Голосіївському районі по вулиці вул. Антоновича, 176 змінено час роботи пункту вакцинації від коронавірусу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися