У Києві з'явився новий пункт вакцинації: адреса та список вакцин

Пункт вакцинації працюватиме без вихідних

Відсьогодні у столиці запрацював ще один пункт масової вакцинації у Шевченківському районі міста. Про це повідомляє видання UA.TV.

За словами джерела, щеплення від коронавірусу тепер можна зробити у мечеті "Ар-Рахма". Зазначається, що від ранку в день відкриття 15 осіб отримали другу дозу вакцини.

Вакцинацію зможуть зробити громадяни віком від 18 років, а також підлітки віком від 12 років, якщо у них є всі необхідні щеплення згідно з профілактичним календарем.

При собі необхідно мати такі документи: паспорт та ідентифікаційний номер платника податків.

Де знаходиться

Мечеть Ар-Рахма знаходиться у Києві, на Подолі, за адресою вул. Лук'янівська, 46.

Графік роботи

Щоденно з 9:00 до 16:00

Вибір вакцини

Pfizer, CoronaVac, AstraZeneca, Moderna.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що 22 листопада у Дарницькому районі Києва відкрився пункт вакцинації від коронавірусу на території торговельного центру "Ашан". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що примусом до вакцинації зайнялася омбудсмен. В Офісі омбудсмена вважають, що примус до щеплення від коронавірусу "може призвести до порушення права на добровільність вакцинації від COVID-19 та права на працю зазначених працівників". Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися