На Дарниці відкриється новий пункт вакцинації

Зробити щеплення від COVID-19 можна буде в одному з торгових центрів

У Києві зробити щеплення від коронавірусу можна буде в одному з торгових центрів Дарниці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

За даними райдержадміністрації, у Дарницькому районі Києва відкриється пункт вакцинації від коронавірусу на території торгового центру "Ашан", розташованому на вулиці Здолбунівська, 17. Зробити щеплення тут зможуть усі охочі з понеділка, 22 листопада.

Пункт вакцинації від коронавірусу в ТЦ "Ашан" працюватиме з 12:00 до 18:00. Щеплення від COVID-19 робитимуть за попереднім записом у системі Helsi.me. У цьому пункті щеплення доступні вакцини CoronaVac, Moderna та AstraZeneca. У Дарницькій райдержадміністрації нагадали, що для вакцинації із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Як виглядає новий пункт щеплення від коронавірусу в ТЦ "Ашан" можна подивитися на оприлюднених світлинах.

Нагадаємо, у чотиризірковому готелі, розташованому у центрі Києва, розпочав роботу пункт вакцинації від коронавірусу. Центр вакцинації від COVID-19 відкрили у готелі "Національний". Він розташований на вулиці Липська, 5. Зробити щеплення від коронавірусу тут можна з 15 листопада за попереднім записом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в разі погіршення епідеміологічної ситуації через розповсюдження коронавірусу не виключають розгортання мобільних шпиталів. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що усі столичні лікарні забезпечені необхідними ліками та киснем для лікування хворих на коронавірус і висловив сподівання, що розгортання мобільних шпиталів у столиці не знадобиться. 

Читайте також, що у Броварах через примусову вакцинацію звільняються вчителі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися