Знущання з тварин: у Києві в тату-салоні вирішили зробити татуювання свині (Фото)

У столичному тату-салоні Lamarch tattoo-studio вирішили зробити татуювання свині

У столичному тату-салоні Lamarch tattoo-studio майстри вирішили зробити татуювання живої свині, розповівши про це у соціальних мережах, чим викликали обурення зоозахисників. Про це повідомили на Instagram-сторінці зоозахисної ініціативи "UAanimals".

Відомо, що фотографію з тату-салону виклали в Instagram і прикріпили до неї рекламу за підписом "Зоозахисників не приймаємо" та "любимо похрюкати". Активісти звернулися до студії із попередженням про можливу відповідальність за подібне. Швидше за все, татуювальникам вдалося втілити ідею в життя, проте фотографій тварини з татуюваннями немає у відкритому доступі. Незабаром сторінку салону було заблоковано через численні скарги.

Нагадаємо, що раніше у Київській області відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. За даними відомства, правоохоронці отримали колективну скаргу на притулок для тварин, розташований у селі Кухарі Вишгородського району Київської області. Під час перевірки закладу інформація від небайдужих до долі тварин підтвердилася.

Поліцейські зафіксували у притулку факт жорстокого поводження з тваринами. Під час огляду притулку для тварин виявили 99 собак, одна з них була мертва. Наразі про тварин дбають волонтери. Собак із цього закладу переміщують до притулку для тимчасового перебування тварин. Продовжується розслідування. Винним у жорстокому поводженні з тваринами загрожує від двох до трьох років ув'язнення з конфіскацією тварин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися