У Києві викрили злочинне угруповання, яке пограбувало склад

Київським поліцейським вдалося затримати злочинців, які раніше напали на сторожа складу, побили та зв'язали його, а також обікрали склад

Саме пограбування сталося 27 листопада: четверо чоловіків пограбували склад, забравши величезну кількість мишок, флешок, мобільних телефонів, комп'ютерної техніки та цигарок, попередньо побивши та зв'язавши сторожа складу. Все відбувалося у селі Демидівка (Київська область), після чого нападники втекли з місця злочину.

Внаслідок слідчо-оперативних дій, проведених поліцейськими Києва, було встановлено засіб пересування зловмисників: ним виявився мікроавтобус, за даними про який правоохоронці вийшли на слід злочинців.

Коли причетних затримали, було з'ясовано, що організатором нападу на склад був 42-річний мешканець Вишгороду, а також 29, 30 та 33-річні спільники родом із Києва та Сумської області. До і після скоєння злочину зловмисники кілька разів змінили номери автомобіля та засоби зв'язку, щоб збити слідчих з пантелику.

Під час затримання будинку правопорушників підлягали санкціонованим обшукам, під час яких було виявлено достатню кількість доказів та речових доказів: у тому числі було виявлено та вилучено техніку, а також кошти та зброю.

На даний момент організатора злочину затримано, а двох спільників отримали повідомлення про підозру за частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України, за якою вони можуть отримати позбавлення волі на строк 4-8 років.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що на Київщині троє чоловіків вкрали електрики на 3,5 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися